Bot it! Ваш помічник в продажах онлайн.

Цей рік обіцяв стати роком великого спорту (Олімпійські ігри в Токіо та ювілейне футбольне Євро 2020), а став роком великих та кардинальних змін. Для кожної людини. Для кожного бізнесу. Він пришвидшив велику кількість процесів. Один з найважливіших - це масштабний перехід в онлайн. І як українська digital product agency ми не збираємось залишатись осторонь. Ми знаємо купу чудових ідей та бізнесів, які через різні обставини не могли чи не хотіли працювати в інтернеті. Але зараз немає іншого вибору.

Наша команда створила власний чат-бот для Telegram та Facebook Messenger, який неабияк полегшує продаж ваших продуктів онлайн. Будь-яких продуктів.

Вашому бізнесу необхідний чат-бот, якщо:

  • у вас немає сайту з переліком товарів та функцією онлайн-оплати;
  • ви хочете збільшити кількість замовлень;
  • через велику кількість замовлень з’явилась потреба автоматизувати процес.

Botit! дозволить отримувати замовлення та оплату від клієнтів швидко та легко. Це полегшить ведення бізнесу, особливо кав‘ярням, ресторанам, магазинам чи фермам.

Саме зараз ми вирішили подарувати п'ять персоналізованих чат-ботів для вашого бізнесу!

Чому ми це робимо? Бо вже 10 років втілюємо свою мрію про розвиток малого бізнесу в Україні. Якщо ви маєте власний магазин дитячих товарів, хендмейду, крафтових товарів або сервіс із доставки води, їжі чи страв із ресторану, пишіть нам на пошту hello@yedynka.com з коротким описом вашої справи, і ми обов’язково розглянемо вашу кандидатуру для безкоштовної розробки, або запропонуємо інші приємні умови.

Деталі конкурсу та склад оргкомітету

Кажуть, не всі можуть дивитись у завтрашній день :), а ваш чат-бот зможе заглянути далі – у майбутнє бізнесу.

Зв'яжіться з нами
comments powered by Disqus
Дякуємо!

Наш менеджер зв’яжеться з Вами найближчим часом.