Онлайн-консультації для вашого бізнесу від діджитал спеціалістів

Цього річ весна внесла зміни у роботу кожної компанії. Наразі кожен бізнес має два шляхи: або швидко та успішно переходити в онлайн, або втрачати час і чекати завершення карантину у темряві офлайну, поки конкуренти розвиваються та забирають клієнтів. Аби ваш бізнес пережив карантин з користю, ми можемо допомогти вам і словом (читайте далі), і ділом (читайте тут).

Кому потрібна наша консультація? З правилами життя в Мережі необхідно ознайомитись кожному власнику малого та середнього бізнесу і тим, хто планує запустити онлайн-магазин та розробити стратегію просування з урахуванням нових потреб клієнтів. Особливо це стосується власників закладів харчування, легкої промисловості та компаній, які надають послуги.

Чому ми? Ми маємо більше 9 років досвіду в розробці та просуванні ефективних веб-рішень та є акредитованим консультантом ЄБРР в Україні. Ми співпрацюємо як з малим бізнесом і стартапами, так і з великими брендами  (Volvo, Land Rover, Porsche, Suzuki, Jysk, тощо).З нашими клієнтами ми проходили кожен етап розвитку проєктів: аналіз ринку, розробку прототипу, дизайн, верстку, програмування, тестування, запуск, маркетинг). Ми знаємо всі підводні камені ведення бізнесу онлайн та знаємо, як уникнути їх.

Що можемо зробити під час консультації?

  • Порадити, як краще вийти в онлайн (швидше, ефективніше, за розумний бюджет);
  • Розповісти, які інструменти та методи можуть бути дієвими;
  • Допомогти знайти бізнес-модель для вашого онлайн-бізнесу;
  • Запропонувати варіанти просування вашого бізнесу в Мережі;
  • Навчити необхідним навичкам роботи з digital-інструментами (приміром, як налаштовувати та розшифровувати аналітику сайту або створити магазин у Facebook).

Як відбувається консультація?

  • Надішліть нам запит із такою інформацією: назва компанії, посилання на сайт і сторінки в соцмережах (якщо наявні), бажану тему консультації (розробка, маркетинг, стратегія, РРС (реклама), SEO (адаптація сайту до вимог пошукових систем), ведення соцмереж абощо) та зручний час консультації;
  • Наша команда спеціалістів ознайомиться із запитом, узгодить з вами час зустрічі та онлайн-формат (Zoom, Skype, GoogleMeetтощо);
  • Під час консультації наша команда спеціалістів дасть відповіді чи знайде вирішення вашого питання у зручній формі: серія питань та відповідей, стратегічна сесія, спільний брейнштормінг (колективне обговорення ідей), навчання, абощо.

Яка вартість?100 $ година консультації (розрахунок в гривні в день укладання угоди).

Нагадаємо, що наша команда надає послуги зі створення чат-бота для бізнесу (отримання замовлень на доставку у Messenger, Viber чи Telegram).

Зв'яжіться з нами
comments powered by Disqus
Дякуємо!

Наш менеджер зв’яжеться з Вами найближчим часом.