GURN: простий фреймворк, що працює на вашу мету

Інформаційні технології розвиваються так швидко, що звичайні сайти з онлайн-візитівок давно перетворилися на складні маркетплейси, що мають штучний інтелект та вирішують одразу декілька завдань. Проте не варто недооцінювати сайти на базі фреймворк або інших простих платформ. Замість того, аби перетворювати вашу сторінку на нагромадження кодів, побудуйте портал із простим функціоналом, що ідеально відповідатиме запитам вашої ЦА.

Наша команда давно та успішно працює з соціально-важливими проектами. Один із нещодавніх кейсів – сайт для German Ukrainian Researchers Network. GURN орієнтований на німецькі та українські аналітичні центри й університети, які бажають посилити свою професійну експертизу та реалізовувати спільні проекти.

Яким було наше завдання? 

Ми мали створити сайт, який виконає низку функцій: 

  • стане візитівкою проекту
  • інформуватиме про його діяльність
  • залучатиме нових учасників
  • розповідатиме про спецпроекти, новини та події

Також для нас було важливо передати клієнту сайт так, щоб він міг самостійно наповнювати та редагувати його надалі.

Що ми зробили?

Найбільш простий та зручний технічний спосіб залучення аудиторії онлайн –отримання зворотнього зв'язку через форми. Окрім чотирьох статичних форм, ми реалізували на сайті спеціальний конструктор, що дозволяє клієнту власноруч згенерувати необхідні поля для заповнення форми на сторінці. Тобто, при  створенні певного заходу, конкурсу абощо, клієнт має змогу зібрати одразу ж дані потенційних учасників (є можливість збирати дані окремо для кожної форми, та окремо для кожної мовної версії).

Ще однією реалізованою фішкою адміністративної панелі є конструктор спецпроектів – можливість самому з певного набору блоків зібрати сторінку, додаючи ті чи інші блоки, змінюючи їх послідовність та кількість, створюючи власний дизайн.

Крім того, на сайті реалізована можливість за допомогою одного кліку мишки (через адмінку) переводити матеріали з одного розділу в інший. До прикладу, після завершення події, її анонс можна відредагувати і перевести в коментарі чи ряд інших розділів.

Висновки

Простий функціонал – не обов’язково примітивний. Ваш сайт має бути юзер-френдлі – зрозумілим, дружнім до користувача, естетичним та таким, що не вимагає зайвих зусиль у пошуках інформації. Рішення на користь нескладних платформ часто є оптимальним для досягнення цілей проекту. Воно також допоможе зекономити ваш час та витрати, відмовитися від зайвого і зрозуміти, що насправді є головним, а що другорядним.

Зв'яжіться з нами
comments powered by Disqus
Дякуємо!

Наш менеджер зв’яжеться з Вами найближчим часом.